Plant One Opleidingen

Plant One Opleidingen

Plant One Opleidingen is een tak van Plant One Rotterdam, die is opgezet door onze werknemers en werknemers van andere (petrochemische) bedrijven die veiligheids-trainingen moeten volgen. Plant One Opleidingen kan u helpen om, conform de wettelijke eisen, voldoende deskundigheid bij te brengen binnen uw organisatie op het gebied van veilig werken afgestemd op het niveau van uw werknemers. Plant One Opleidingen beidt een aanzienlijke keus aan erkende opleidingen o.a.: VCA, BHV, Reachtruck, Heftruck, Hoogwerker, Flensmonteur. Om de “juiste” keuze te maken kunnen wij het u vergemakkelijken door u hierin vakkundig te adviseren.

Het unieke aan Plant One Opleidingen is dat wij géén gesimuleerde werkomgeving creëren maar de realiteit aanbieden. De cursussen worden gegeven in een actieve bedrijfshal in de (petro-)chemie. Zodat het voor de cursisten makkelijker is om de bijgebrachte kennis toe te passen op het werkvloer.

Bij Plant One Opleidingen zijn uw behoeftes belangrijk: in ons eigen trainingscentrum of in company, met uw eigen of ons materieel, binnen of buiten werktijd dit is allemaal mogelijk bij Plant One Opleidingen.

Een ding staat vast: we leveren altijd hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs!

Agenda:

21 September- Heftruck cursus

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op!

 

Plant One Opleidingen

Tel +31181213476

Mail: opleidingen@plantone-rotterdam.nl

www.plantone-opleidingen.nl