Veilig en verantwoord werken is een must, zeker in de industrie. Plant One Opleidingen biedt gecertificeerde bij- en nascholingen voor bedrijven, die verder gaan dan de verplichte theorie. 

Plant One Opleidingen is een tak van Plant One Rotterdam die is opgezet voor onze werknemers en werknemers van andere (petrochemische) bedrijven, die veiligheidstrainingen moeten volgen. Conform de wettelijke eisen kan Plant One Opleidingen u helpen om voldoende deskundigheid binnen uw organisatie bij te brengen op het gebied van veilig werken. Plant One Opleidingen biedt een aanzienlijke keuze aan erkende opleidingen, zoals o.a.: VCA basis en vol, BHV, Reachtruck, Heftruck, Hoogwerker, Flensmonteur. Wij kunnen u hierin vakkundig adviseren om een ‘juiste’ keuze te maken.

Het unieke aan Plant One Opleidingen is dat wij géén gesimuleerde werkomgeving creëren maar de realiteit aanbieden. Met ervaren instructeurs en trainers krijgen cursisten de unieke gelegenheid om de theorie direct toe te passen in de realiteit van de activiteiten in de bedrijfshal van Plant One Rotterdam.

Bij Plant One Opleidingen zijn uw behoeftes belangrijk en zijn er veel mogelijkheden, zoals bijv.: een training in ons eigen trainingscentrum of bij u in-company, met uw eigen of ons materieel, binnen of buiten werktijd. Wij werken samen met bijv. V-Tas, van Riel Verhuur.

Eén ding staat vast: we leveren altijd hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs!

Plant One Opleidingen

Tel +31181213476

Mail: opleidingen@plantone-rotterdam.nl

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.