Waarmee kunnen we je helpen?
Contact info
Merseyweg 10
3197 KG Rotterdam
(Havennummer 5210)
Contact info
+31 (0)181 213476
info@plantone-rotterdam.nl

Wat is Plant One Rotterdam ?

Welkom bij Plant One Rotterdam, een vooruitstrevend bedrijf dat de brug slaat tussen de chemische sector en de natuur. Onze missie is glashelder: we streven naar een betere wereld door duurzame oplossingen te faciliteren en te realiseren. Hier combineren we de kracht van innovatie met een no-nonsense mentaliteit.
WABO-vergunning
Alle faciliteiten 
op 1 plek
In de Botlek
Bezoek-gelegenheid

Wij zijn uw partner in de ontwikkeling van circulaire chemische innovaties. Met onze geavanceerde faciliteiten bieden we niet alleen ruimte, maar ook expertise, een veilige omgeving, mensen en materialen om baanbrekende ideeën tot leven te brengen. Op onze site vindt u een verzameling aan test-pilots. Deze pilots vertegenwoordigen verschillende ontwikkelingsstadia, van lab-niveau tot volledig operationele fabrieken. Sommige pilots zijn al zover ontwikkeld dat ze als complete installaties kunnen worden beschouwd.

Het team bestaat uit toegewijde professionals, waaronder engineers, operators en site-medewerkers. Bij Plant One Rotterdam geven we iedereen, ongeacht ervaringsniveau, de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan onze missie. Of je nu veel werkervaring hebt en toe bent aan een nieuwe uitdaging, of dat je net van school komt met frisse ideeën, bij ons krijg je een kans. Wil je een operator-diploma behalen via een BOL- of BBL- traject? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Ontdek wie we zijn en hoe we bijdragen aan een duurzame toekomst. Sluit je aan bij onze missie en samen maken we het verschil.

Wilt u gelijk aan de slag met innoveren?  Vul dan het aanvraagformulier in!

Veelgestelde vragen

Wij zoeken een locatie om een pilot instatlatie te bouwen en te testen, kan dat bij plant One?

Ja, Plant One beschikt over alle faciliteiten om u te begeleiden bij het bouwen en het testen van u pilot- installatie.  Kijk op de pagina Innovatie realiseren voor meer informatie.

Zoekt Plant One nog nieuwe werknemers?

Ja, Plant One is een snelgroeiend bedrijf en is altijd op zoek naar enthousiastelingen die ons team willen versterken en bij willen dragen aan de verbetering van de aarde. Kijk op de pagina werken bij voor de vacatures.

Verhuurd Plant One rijdend materieel?

Ja, Plant One verhuurt rijdend materieel in de Botlek. Buiten de Botlek is het rijdend materieel van Plant One niet te huur. Kijk op de pagina verhuur wat Plant One verhuurd.

Is er de mogelijkheid om een BBL-/BOL-traject te lopen bij Plant One?

Ja, Bij Plant One kan je werken leren. Kijk op de pagina werken en leren voor meer informatie.

Onze organisatie wil een dag organiseren waarbij we circulaire innovaties van dichtbij kunnen bekijken, kan dat bij Plant One?

Ja, Plant One geeft plant-tours langs verschillende pilot-installaties op de site van Plant One. De tours zijn uitsluitend voor bedrijven, scholen of instanties. Kijk op de pagina plant-tours voor meer informatie.

Contact

Heb je vragen of specifieke wensen?
Aarzel niet en neem direct contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Onderwerp
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoofdkantoor

Theemsweg 5
3197 KM Rotterdam-Botlek

Contactinfo

+31 (0)181 213476
info@plantone-rotterdam.nl